петък, 14 декември 2012 г.

10-те Най-касиви жени 2013


Те са секси, горещи и неотразими. И заемат първите места в 10-те Най-касиви жени 2013

1. Първо място заема горещата Бар Рафаели. Няма спор, че израелската манекенка е истински пожар. И то не само на плажа, където появили се разтуптява хиляди мъжки сърца.

2. Американската актриса Оливия Ман се превърна в мокър сън за футболистите по стадионите в Сащ. Докато работеше като репортер в спортните новини на FOX, на не една футболна звезда се разтреперваха краката. И то не само заради провокативните й въпроси.

3. Актрисата Мила Кунис има толкова миловидно излъчване, че просто няма как да остане незабелязана. Не е изненадващо, че именно заради фаталния й чар, Аштън заряза съпругата си Демир Мур след шест години брак.

4. Откакто се разведе с Ръсел Бранд, Кейти Пери просто сияе. Нищо чудно, че феновете й по света с основание я поставиха сред най-красивите жени на планетата.

5. Мнозина още въздишат по звездата от „Ориндж Каунти“ и „Д-р Хаус“ Оливия Уайлд. Красавицата едва не стана и момиче на Бонд в „Казино Роял“ преди колежката й Ева Грийн да й я отмъкне. Това обаче съвсем не притеснява актрисата. Още повече, че спечели петото място в класацията за най-красивите жени в света.

6. Просто няма начин да забравите актрисата Дженифър Лорънс от „Игрите на глада“. Красавицата предизвика истински фурор с участието си във филма и не само там. Горещите снимки на Джен докато сърфира на Хаваи обиколиха света. И окончателно превърнаха актрисата в един от секссимволите на 21 век.

7. Тя е забавна, секси и много сладка. Ема Стоун със сигурност е сред най-обичаните красавици. С комедийните си роли хубавицата си спечели милиони почитатели. А също и с ролята си на гадже на Спайдърмен.

8. Неотразимата Меган Фокс успя да се класира чак на 8 място, макар красавицата безспорно да е сред най-желаните жени в света. При това младата актриса е обект на желание не само от страна на мъжете. Стотици хиляди жени й завидяха за стройната фигура, която демонстрира само два месеца след като роди.

9. Малин Акерман е добре позната на българските зрители с ролята си в ситкома „Антураж“. 34-годишната манекенка има внушителна кариера зад гърба си. Освен на модния подиум, тя може да се похвали и богата филмография.

10. 28-годишната Адриане Палицки може и да не е особено популярна у нас, но се радва на доста успешна телевизионна кариера в САЩ. След участието си в „Свръхестествено“ като Джесика Мур става изключително популярна и участва в редица филми и сериали.

0 коментара:

Blogger Template by Clairvo