събота, 15 декември 2012 г.

10 неща които (не) трябва да знаете за половинката си

Излизате ли с непозната? Веднага ще кажете, че познавате приятелката си, но всъщност „познавам" е доста разтегливо понятие. Според едно скорошно британско проучване 54% от мъжете не знаят наизуст телефона на половинката си, 12% не знаят рождената ѝ дата, а цели 10% не са наясно какво е професионалното ѝ положение. Ауч, звучи ужасно, нали?
Има неща, които не е наложително да знаете за гаджето си. Например всичките ѝ колеги поименно или името на фризьора ѝ, но да забравите рождената ѝ дата, вече е някак прекалено!
И за да ви улесним кое не трябва да ви изскача от ума и кое е допустимо, ги събрахме в дълъг списък.
10 неща, които не е нужно да знаете за нея:

1. Любимият ѝ дизайнер
Не можете да кажете каква е разликата между Том Форд и Томи Хилфигер? Няма проблем. Важното е, като забележите новата ѝ дреха, да не пропуснете да ѝ направите комплимент колко жестоко стои на сексапилното ѝ тяло.

2. Как се казва парфюмът ѝ
По тази причина тя си има най-добра приятелка. И ако парфюмът ѝ привършва, можете да звъннете на нейната довереница и да научите името му. Ето го перфектният коледен подарък.

3. Гримът
Понякога мистерията е хубаво нещо. Не ви ли се иска да повярвате, че тя изглежда по един и същи прекрасен начин, както през деня, така и когато се събужда сутрин?

4. Кога и къде се обезкосмява
Къде ще разберете със сигурност и сами. Описателните детайли не са ви необходими, може и вас да ви накара да опитате.

5. Името на фризьора ѝ
Част от това да бъдете заедно, означава че си имате и личен живот и различни интереси. Някои имена, може и да запомните – поне тези на родителите ѝ и на най-добрата ѝ приятелка. Другите просто са „излишен багаж".

 6. Последната любовна драма на най-добрата ѝ приятелката
Ако тя има нужда от слушател, чуйте историята веднъж. Но не се напъвайте да помните детайли от нея.

7. Детайли около цикъла ѝ
Освен, ако не правите опит за бебе или не се страхувате, че може да се е случило, цикълът ѝ не е ваша грижа. Лошото настроение в период на ПМС се лекува с мили думи и много шоколад.

8. Размерът на пръстена ѝ
Ако е настъпил момента за годеж, тогава ще го научите. По-рано не ви е необходим.

9. Имената на всичките ѝ бивши
Това да знаете, че тя има бивш съпруг или е преживяла 10-годишна връзка, може да ви бъде от полза, защото обяснява много за това каква е тя сега. Детайли за диджея, за онзи от хлебарницата или нереализиралия се като професионалист атлет не са ви от жизнена необходимост.

10. Заплатата ѝ
Ако все още не сте сериозна двойка и не си делите разходите за „домакинството", нямате деца, нейната заплата не би трябвало да ви интересува.

0 коментара:

Blogger Template by Clairvo