четвъртък, 13 декември 2012 г.

ТОП 10 НА НАЙ-ЯКИТЕ ЗАДНИЦИ НА ЗВЕЗДИ (СНИМКИ)



Знаете ли, че според изследователи от Харвардското медицинско училище големите задни части, принадлежащи на Дженифър Лопес, Ким Кардашиян или Бионсе, могат да помогнат в борбата с диабета? Ако се питате как, отговорът се крие в застраховките, които трите звезди са направили на дупетата си. Сумата действително е внушителна и може да намери поне няколко хуманни приложения.
 И това не е чудно! Според мъжко списание, което се издава в Англия, мъжете винаги ще предпочитат да гледат голямото дупе на Дженифър Лопес, отколкото красивото й лице. Защото за женските дупета не е важен размера, а формата.  Подбрахме десетина звездни задни части, подредени на случаен принцип. Не смеем да кажем коя е най-хубава. Това оставаме на вас. 

Много задници ще идват и ще си отиват, но няма как да забравим дупето на Джей Ло... Напълно естествено, без грам имплантанти и инжекции, застраховано за 27 милиона долара. Според мъжката половина от човечеството то струва много повече. Голямо дупе и дълъг списък от гаджета – тези две неща винаги вървят едно след друго, особено когато става дума за Ким Кардашиян. Останалите подробности около телевизионната звезда са безинтересни и леко втръснали, така че ще ви ги спестим.
За разлика от нея Бионсе вече не е Single Ladi, както се пееше в една нейна песен. Мама Бионсе успя да впечатли рапъра Jay-Z и му роди прекрасна дъщеричка. Интересното в случая е, че през последните няколко седмици точно Ким Кардашиян е тази, която се опитва да намърда големия си задник в спалнята на пеещото семейство. И докато за горните три дупета изобщо няма съмнение, че са естествени, рапърката Ники Минаж почти всеки месец трябва да обяснява на разни любопитни люде, че отзад всичко е дело на Майката Природа. 
 Не просто дупе, а цял айсберг има Мадам Ice-T, което явно не депресира Джесика Бийлс. Актрисата изигра много правдоподобно ролята на дъщеря на проповедник. Тя позира гола на 17 години и нямаше нищо против да покаже сладкия си задник в още няколко ленти. Ева Мендес има чудесен изглед както отзад, така и отпред. Тя е сладка и благородна, но не чак толкова, колкото Жената-котка - Хали Бери. Дупе за милиони, което помним от филми като „Парола: Риба-меч“ и „Балът на чудовищата“.
И на края, но не последна – датчанката Скарлет Йохансон, която казва за дупето си: Щастлива съм, че имам това, което имам. И ние сме щастливи, особено от задния план на Черната Далия. Наясно сме, че хубавите дупета са много повече от 10. Знаем и че всеки може да продължи класацията със свой любим звезден задник. Но не забравяйте, че дамите, изброени по-горе освен красиви задни части имат и талант, който ги е направил толкова известни и обичани.

0 коментара:

Blogger Template by Clairvo